Onze bieren

Het brouwproces

Voor het bekomen van een goed bier heb je 3 zaken nodig

Goede ingrediënten, een goed recept en een kwaliteitsvol brouwproces.

Je kan geen goed bier maken zonder kwaliteitsvolle en verse ingrediënten. Op het vlak van ingrediënten sluiten wij dan ook geen enkel compromis en zullen wij kwaliteit altijd voorrang geven op de prijs. Bij ons geen goedkope vervangers van mout of hop of afgeleide producten om de prijs te drukken of het brouwproces in te korten.

Wij kopen onze ingrediënten het liefst rechtstreeks van onze leveranciers. Alleen zo zijn wij zeker van de beste kwaliteit én de ideale bewaaromstandigheden.

In afwachting van onze eigen brouwerij in Aalst laten wij Keizer Kamiel brouwen bij Beerselect! Hun hightech  brouwzaal en bottellijn samen met hun  expertise in het brouwen voor anderen geven U de beste garantie op kwaliteit

Keizer Kamiel Blond

Keizer Kamiel blond is een verfrissend blond bier van hoge gisting met een zachte, uitgebalanceerde smaak en een fruitig, hoppig aroma.
Nagisting op de fles.

Ingrediënten: water, gerstemout, tarwemout, hop en gist.

6.5% Alc.Vol.

Keizer Kamiel Quadrupel

Keizer Kamiel quadrupel is een sterk bruin bier van hoge gisting met een fruitig aroma. Het heeft een uitgebalanceerde, complexe smaak met toetsen van karamel, rood fruit en koffie. Nagisting op fles.

Ingrediënten: water, gerstemout, tarwemout, hop en gist.

10% Alc.Vol.

Keizer Kamiel Tripel

Het gebruik van Nieuw-Zeelandse hop in combinatie met een klassieke Belgische giststam geeft de Keizer Kamiel Tripel een breed scala aan fruitige aroma’s en smaken van banaan, peer en steenvruchten. De tarwemout zorgt samen met de zachte bitterheid voor een uitgebalanceerde, volmondige en verfrissende tripel. Nagisting op fles.

Ingrediënten: water, gerstemout, tarwemout, hop en gist

8,5 % Alc.Vol.

Scroll to top